Leverandører

 

 

Sammode E’clairage ble etablert i 1927 i Frankrike og er den originale oppfinneren av tubeformede lysarmaturer. Spekteret spenner seg bredt over de mest krevende områdene som skal belyses og er velegnet i områder som har utfordringer som: korrosjon, høye eller lave temperaturer, eksplosjonsfare, høytrykksvasking, smøregraver osv. Tross sitt industrielle utgangspunkt har produktene blitt særdeles populære blant arkitekter og designere verden over og du finner de installert i alt fra tung industri til moderne funkis boliger eller i offentlige bygg. I Norge finner du de blant annet installert hos Jernbanen, Sporveien, Elkem, Yara, samt en rekke militære installasjoner over hele landet. Installasjonen som er enklest tilgjengelig for allmenheten er platform belysningen på Jernbanetorget T-banestasjon i Oslo.                                                                                         

 

 

Thorlux Lighting UK ble etablert i 1936 i Redditch UK og er flaggskipet av produsenter i Thorpe gruppen som består av sammenlagt 7 produsenter av belysningsutstyr. Det er nitidig fokus på energieffektivite produkter og lysstyring er et av nøkkelordene. Spekteret spenner seg fra industri til skole, sykehus og helse installasjoner samt tradisjonelle næringsbygg, idrettshaller og logistikk sentre. Thorlux er hovedleverandør til blant annet Rolls Royce, Nestle, Cadbury’s og VW. I Norge finner du produktene installert hos blant annet Statsbygg, Undervisningsbygg, Tine Meierier og flere kommunale renseanlegg.  

 

   

Adolph Schuch GmbH er en av Europas eldste og høyest respekterte produsenter av belysning for industrielle og eksplosjonsfarlige applikasjoner. Med historie tilbake til 1895 innebærer det tung kompetanse både med produksjon av høykvalitets produkter og installasjoner i krevende områder. Schuch har alltid vært en fremtredende part i nyutvikling og standard oppgraderinger spesielt innen belysning for eksplosjonsfarlige områder, og forskingen innad har ledet til at bransjen har adoptert standarder innen EOL blant annet. Schcuch har vært nyutvikler av eksempelvis – første singel-pin ex armatur, første bi-pin armatur, første T5 Sone 2 armatur og sist første Exd Led flomlys. Produkter fra Schuch finner du installert i vesentlig grad hos blant annet Yara og Ineos, Staoil, Shell, BP og Conoco Phillips. 

 

 

TRT – Thorlux Road & Tunnel er et utspring av morselskapet Thorlux Lighting som er utelukkende dedikert til design og produksjon av vei og tunnel belysning. TRT har raskt blitt markedsleder i sitt hjemmemarked, og vi er stolte over å representere de i Norge. Effektivitet i alle ledd gjør at vi kan tilby topp produkter til konkurranse dyktige priser. TRT innehar særdeles god kompetanse på prosjektering og deltar også i idriftsettelses prosessen på anleggsplass ved behov. Produktene finner du installert i fra Hong Kong i Syd til Irland i Vest. 

 

 

 

Solite Europe ltd er også en del av F.W Thorpe gruppen med Thorlux som sitt morselskap. Her handler alt om tekniske produkter for rentroms installasjoner, og selskapet har sin styrke i å møte kunde med stor fleksibilitet og kundetilpasning. Kompetanse tilbake fra 1975 innen feltet sikrer at du kan gå trygt på dine armaturer. Utover belysningsløsninger tilbyr også Solite rentromsvinduer og nødluker.